Tron på det Flygande Spaghettimonstret har funnits i Sverige under flera år. Pastafarianismen har dock varit nästintill osynlig. Vi har tidigare varit dåliga på att organisera vår kyrka på nationell och lokal nivå.

Svenska Pastafarikyrkan är ett initiativ för att förena oss under samma tak, ett sätt för oss att skapa församlingar som tillhör varandra och som tillsammans hjälper till att stärka vår tro och vår plats i samhället.

6 thoughts on “Pastafarianer i Sverige

  1. Bomber och granater alla pirater

    Jag har funderingar att köpa mitt certifikat som pastor från http://venganza.org/ är det någon som använt det rent praktiskt hittills?? Finns det nån svensk motsvarighet?? Kan jag få ett bevis på att jag tillhör församlingen i Sverige på nåt vis??

    http://www.kammarkollegiet.se/vigselr-tt/ans-k-om-tillst-nd-att-f-rr-tta-vigsel kräver bevis på organisationens verksamhet, har vi nån sådan???

    RAmen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>