Femtusen år sedan: Begynnelsen

Den första dagen skilde det flygande spagettimonstret vattnet från himlen; under den andra, eftersom han inte kunde trampa vatten länge och hade blivit trött på att flyga, skapade han landet – komplett med en ölvulkan. Belåtet drack Flygande Spaghettimonstret öl från ölvulkanen och vaknade bakfull. Mellan berusade nätter och klumpiga eftermiddagar producerade det flygande spagettimonstret hav och land för andra gången, av misstag, eftersom han glömde att han skapade det dagen innan. Tillsammans med himlen och en dvärg, som han döpte till människan. Man och kvinna levde lyckliga i Edens olivträdgård under en tid tills det flygande spagettimonstret orsakade en global översvämning i en matlagningsolycka.

Det Flygande Spaghettimonstret skapade universum och en hög med planeter inklusive jorden. Ingen annan förutom han var i närheten för att se det, men vi misstänker att det var rätt så tråkigt. Det ursprungliga skapandet måste, naturligtvis, ha varit spektakulärt, men han tillbringade sedan nästa tio till hundra år åt att mödosamt förbereda universum för att se äldre ut än vad det faktiskt är.

Fotoner placerades på individuella banor, på väg mot jorden, till synes utsända för miljontals år sedan från stjärnor över hela galaxen. I själva verket vet vi att varje foton var gudomligt placerad och rödskiftad*1 på lämpligaste vis för att göra universum verkar vara miljarder år gammal. Vi hittar fortfarande hans kamouflerade arbetsmetoder i dag; varje gång forskarna upptäcker uppenbara bevis på ett miljarder-av-år gammalt universum, kan vi vara säkra på att detta bara är ännu fler av hans genomarbetade förberedelser.

4568069317_b652e29591_z

Jorden skapades på cirka 0,062831853 sekunder och är på liknande sätt förklädd till att se ut att vara mycket äldre. Vi kan vara säkra på att FSM bringat ännu mer tid att förbereda jorden, eftersom, som allvetande, var väl medveten om att nyfikna människor snart skulle peta runt överallt. Kända som ”vetenskapsmän” har dessa nyfikna människor har ett sjukt behov -förmodligen sexuellt motiverat*2- att ta reda på hur saker och ting fungerar, och därför var det ännu viktigare att den uppenbara verkligheten var väl utformad för att dölja sanningen.

Vår Nudliga Skapare placerade sedan fossil, gömd under jordytan, i vetskap om att de senare skulle hittas, och således ,bevisa att dessa varelser fanns för en tid sedan. Dinosaurieben, till exempel, placerades så bra och i sådana antal att det idag allmänt tros att dinosaurier strövade omkring jorden för miljontals år sedan. Intressant nog så har dinosaurier funnits, men inte för miljontals år sedan, eftersom naturligtvis, hur kunde de ha funnits innan själva jorden fanns? I själva verket bodde de med oss, tillsammans, och ibland ovanpå oss-människor för omkring tre tusen år sedan.

1. Universum verkar expanderar, ungefär som kokt pasta, vilket illustreras av det observerade ljuset från avlägsna galaxer skiftande mot Marinara Spectrum. Vissa forskare nämner detta som stöd för Hans förkärlek för röd sås, men de är troligtvis idioter

2. Som bevis på sexuell motivation hos forskare:
Låt oss välja ett slumpmässigt yrke, säg gynekologi. Dessa så kallade ”Yrkesverksamma” spenderar hela sina liv, tittandes på kvinnliga könsorgan, eller poontang, som det är känt som i akademiska kretsar.
Titta lite djupare i fållan, och du kommer att upptäcka att nästan 99 procent av alla gynekologer har en vetenskaplig bakgrund.
För att illustrera hur viktigt det är, välj en annan grupp slumpmässigt – säg, jag själv. Jag är inte en forskare, och jag ser knappast någonsin kvinnliga könsorgan. Jag tycker det är svårt att tro att detta bara är en slump. Jag säger inte att vetenskapsmän är perversa, men jag tror att det är säkert att säga att nästan alla är det.