Pastafarikyrkan i Sverige vidgar sina vyer, eller vill i alla fall.

Som det ser ut nu har vi många följare, och flertalet större grupperingar som vill starta organiserade församlingar i Sverige. Flertalet av våra anhängare gör detta i tron om att det inte finns en fast organisation att vända sig till, och självklart är det fritt fram att själva definiera denna tro och sin församling på det sätt som passar en själv bäst.

Vi vill med detta inlägg dock vädja till att ni trots detta kontaktar oss. Vi är ingen centralstyrd organisation, vi vill inte veta vad ni gör, vi bryr oss inte ens. Men vi vill gärna kunna förmedla kontakten till er församling genom hemsidan så att de, som just blivit närmade av hans nudlighet – må han koka i evighet, kan hitta till likasinnade i sin närhet.

Må köttbullarna som äro hans allseende ögon blicka över er och hans förevigade piratäventyr leda er i rätt riktning.

Och glöm inte att han kokade för våra synder, ingen annans.

Ramen.

Kontakta oss här: info@svenskapastafarikyrkan.se