Lever du ett pastafariansk liv? Vill du dela med dig om hur en pastafariansk vardag ser ut eller kommentera aktuella händelser ur ett pastafariskt perspektiv?

Just nu söker vi efter medlemmar som vill vara mer aktiva inom kyrkan genom att skapa opinion och innehåll på våra digitala mötesplatser. Är du en av dem?

Skriv till info@svenskapastafarikyrkan.se

Alla texter kommer att granskas innan de publiceras på någon av våra webplatser för att säkra att de håller kvalité.  Du behöver inte kunna stava eller uttrycka dig perfekt. Vi hjälper till att utforma texten så att den kan representera en religiös organisation i Sverige.

Notify of
guest

Äldsta
Nyaste Flest Röster
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jonathan
5 år sedan

Vilka helger, lov och heliga dagar finns det. t.ex. finns jul, påsk, midsommar eller liknande?

Jaime Vergara
4 år sedan

hej jag vill starta ”Den Himmelska Köttfärssåsens Order” inom Pastafari Kyrkan

kent
4 år sedan

är det någon som ansökt om att få bli vigselfärrättare ?men fått avslag??
jag hade tänkt ansöka om att få förrätta vigsel som fsm medlem bli en minister, gäller intyget från usa för 25 dollar då`?