Lever du ett pastafariansk liv? Vill du dela med dig om hur en pastafariansk vardag ser ut eller kommentera aktuella händelser ur ett pastafariskt perspektiv?

Just nu söker vi efter medlemmar som vill vara mer aktiva inom kyrkan genom att skapa opinion och innehåll på våra digitala mötesplatser. Är du en av dem?

Skriv till info@svenskapastafarikyrkan.se

Alla texter kommer att granskas innan de publiceras på någon av våra webplatser för att säkra att de håller kvalité.  Du behöver inte kunna stava eller uttrycka dig perfekt. Vi hjälper till att utforma texten så att den kan representera en religiös organisation i Sverige.

2 thoughts on “Vill du skriva på svenskapastafarikyrkan.se?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *